We hechten veel waarde aan jouw privacy en aan onze verplichting om de vertrouwelijke, persoonlijke gegevens die jij ons geeft te beschermen. We nemen jouw privacy en de bescherming van jouw persoonlijke gegevens uiterst serieus. Daarom zullen we jouw e-mailadres, contactgegevens of andere persoonlijke informatie nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgeven. Om online de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen, zijn onze websites uitgerust met elektronische beveiligingssystemen. Alle inschrijvings- en creditcardgegevens die je op een van onze websites invult, worden in gecodeerde vorm via een beveiligde verbinding naar ons gestuurd, zodat alleen wij die gegevens in kunnen zien.

Denk eraan dat deze veiligheidsmaatregelen niet hoeven te gelden voor websites van derden waar eventueel naar toe verwezen wordt. Wij raden je aan om altijd het privacybeleid van een bedrijf goed door te nemen voordat je persoonlijke gegevens overhandigt. Jouw persoonlijke gegevens worden op een veilige server in ons kantoor in Barcelona opgeslagen. Deze server wordt beschermd door een firewall en andere veiligheidsmaatregelen. Alleen bevoegde medewerkers hebben toegang tot de server door middel van een systeem met wachtwoordbeveiliging. Ons gebouw wordt ook 24 uur per dag volledig beschermd door een alarmsysteem.

Dit privacybeleid werd voor het laatst herzien op 7 april 2006. Mochten er aanzienlijke wijzigingen aangebracht worden in ons privacybeleid dan zullen wij die direct bekend maken op onze website. We hechten veel waarde aan jouw privacy en doen er alles aan om de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens te waarborgen. Als je nog vragen hebt over ons privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op via:Camino Barcelona
Calle Diputación 119 08015
Barcelona
Spanje
Vanuit Europa: 0034 93 467 85 85
Vanuit USA/Canada: 011 34 93 467 85 85
Vanuit andere landen: bel internationale code, plus 34 93 467 85 85
Email: info@caminobarcelona.com