Camino Campus!


Net als alle andere studenten kun je elke dag onze culturele activiteiten bijwonen, ook in het weekend. Het merendeel van de activiteiten is gratis en het startpunt van alle activiteiten ligt bij de ingang van de school en bij de accommodatie. Je kunt zonder extra kosten naar de Spaanse Conversatiecursus (zie hieronder) gaan. Op deze manier heb je zoveel vrije tijd als je wilt. Maar je weet dat je extra lessen kunt bijwonen als je wilt om je Spaans sneller te verbeteren, plus elke dag van de week een activiteit.

Camino Campus benefits

  • 5 extra optionele Spaanse conversatie lessen per week – zie hieronder.
  • Het gemak van het recht boven de school te wonen, dus geen tijd of kosten verspild om elke dag naar en van de school te reizen.
  • Woon in hartje Barcelona! Onze school en residentie zijn gelegen op slechts 10 minuten wandelen van Plaça Catalunya.
  • De on-site accommodatie is verdeeld in 9 appartementen, met airconditiong, volledig uitgeruste keukens, flatscreen-tv's en 2 badkamers per appartement.
  • Gratis draadloos internet in elke kamer.
  • Kamers met eigen en-suite badkamers beschikbaar.
  • Zonneterrassen op het dak van onze school - ideaal om te ontspannen na de les of in het weekend.

Kies voor onze accommodatie op het terrein on-site accommodatieen geniet van al je Campus Camino voordelen, zonder extra kosten!

Je zal nog meer van je verblijf in Barcelona genieten door de vele aangeboden activiteiten, en krijg extra vertrouwen in het spreken van Spaans, het bijwonen van 5 extra gratis conversatie Spaanse lessen per week - als je dat wilt, natuurlijk!

Het bijwonen van alle dakterrasactiviteiten op school, zoals paella-diners, livemuziek of filmavonden, wijnproeverijen en salsafeestjes, is het handigst voor jou als je ter plaatse blijft. Hier kan je genieten terwijl je Spaans oefent met onze Spaanse leraren en medestudenten.

Welkom bij onze Camino Campus!

Kook in je eigen keuken, gedeeld met 2-4 studenten, of eet in lokale cafés en restaurants met heerlijk en niet duur eten en vriendelijk personeel, die onze studenten verwelkomen als een grote Spaanse familie! Of neem een maaltijd met je vrienden op de zonneterrassen van het schooldak!