Veel van onze Zweedse studenten maken gebruik van de CSN subsidie om hun studie op onze school te kunnen financieren. De voorbereiding van deze CSN doumenten is erg eenvoudig en snel. Alles wat wij nodig hebben is de cursus die u wilt doen met de bijbehorende data, stuur ons daarna de informatie die nodig is om het CSN formulier in te vullen.

Wat is CSN?

CSN is een organisatie die het Zweedse onderwijsstelsel beheert en biedt ondersteuning en beurzen aan de studenten. CSN geeft belangrijke ondersteuning aan Zweedse studenten die verschillende cursussen willen doen.

De financiële ondersteuning uit Zweden kan zijn:

 • Studiebeurs
 • Studiekrediet of -Lening
 • Onderwijssubsidie

 • Studiebeurs

  Een studiebeurs kan worden toegekend aan middelbare scholieren, volwassenenonderwijs (Komvux) of openbare universiteiten. De beurs geeft financiële ondersteuning tot het tweede semester van ieder jaar voor 20 jaar.

  Studiekrediet of -lening

  Het studiekrediet of de studielening is een subsidie voor de studenten die studeren aan een instituut. De student ontvangt het krediet tot het tweede semester van ieder jaar voor 20 jaar.

  Onderwijssubsidie

  De onderwijssubsidie is voor een deel een krediet en voor een deel een subsidie dat gebruikt kan worden voor studies aan de publieke universiteit, een school voor volwassenen, een technische school of een particuliere univeristeit. De student kan er voor kiezen om alleen een subsidie te ontvangen of een subsidie en een lening. Om de subsidie te kunnen ontvangen, moeten de studenten aan bepaalde eisen voldoen. Deze eisen en meer informatie kunt u vinden op; csn

  Hoe aan te vragen

  Voor meer informatie over de studiebeurs, de studielening of de studiesubsidie kun je bellen naar +46771276000, van maandag t/m vrijdag, van 08.00 tot 16.30 uur of stuur een email naar ebrev@csn.se.
  Houdt er rekening mee dat dit document alleen een globaal overzicht geeft en geen juridische waarde heeft. Voor meer informatie, volg deze: link .