Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona École espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.           

         Google Translate
Boeken / Prijzen
Contactinformatie
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78
08011
Barcelona
Spanje
CIF: B63558910

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag, van 09.00 ´s ochtends tot 20.00 ´s avonds
Op zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10.00 ´s ochtends tot 18.00 ´s avonds

Vanuit Nederland en België
0034 93 467 85 85
Internationaal:
+34 93 467 85 85

E-mail info@caminobarcelona.com
Bel ons via Skype
Skype Me™!
Test Your Level
Test Your Level of Spanish
Meet the Team!
Camino Barcelona Team
Contact Details
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78, 08011
Barcelona
Spain
CIF: B63558910
+34 93 467 85 85
Email: info@caminobarcelona.com
Facebook Page
Camino Barcelona Spanish Language School's Facebook page
Call us on Skype
Skype Me™!

Onze culturele activiteiten!

Barcelona is een van de meest unieke steden van Spanje. De stad biedt je een verfrissende levensstijl, interessante geschiedenis en echte Spaanse cultuur. Verder heeft de stad vele winkels, restaurants en natuurlijk heerlijke stranden. Kortom, Barcelona is voor jou de perfecte stad om Spaans te leren!

Om onze studenten op een makkelijke manier de mooiste plekken van Barcelona te laten ontdekken, bieden wij vele activiteiten aan. (7 per week). Tijdens deze activiteiten heb je de mogelijkheid om je Spaans te oefenen en leer je je studiegenoten kennen.

Onze activiteiten

Alle activiteiten worden begeleid door een van onze leraren. Zij weten veel van de stad en dit geeft je tevens de mogelijkheid om je Spaans extra te oefenen. De leraren nemen je mee naar speciale plekken in Barcelona die alleen de plaatselijke bevolking kent. De meeste activiteiten zijn gratis, voor andere betaal je maar enkele euro’s. Alle activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en alle niveau’s Spaans. Hieronder volgt een overzicht van een aantal activiteiten die wij wekelijks aanbieden. Natuurlijk zijn dit lang niet al onze activiteiten! We geven elke week een actueel overzicht van het aanbod weer op de notitieborden in de school.

Wij bieden elke dag activiteiten aan, dus ook in het weekend!

Stadswandeling door het centrum met een leraar

Onze school ligt in het centrum van Barcelona op loopafstand van de vele bezienswaardigheden. Elke week neemt een leraar onze studenten mee voor een avondwandeling langs verschillende plaatsen. Op deze manier kan je de stad leren kennen. We organiseren bijvoorbeeld wandelingen naar “Las Ramblas”, de Gotische buurt, Gaudi’s Parc Guell en naar de Olympische haven. Deelname aan deze avondwandeling is gratis!

Welkomstdrankje

We bieden elke week op maandagavond een welkomstdrankje aan. Op deze manier kunnen onze nieuwe studenten hun klasgenoten en leraren leren kennen. Dit drankje bieden wij aan in een leuke bar dichtbij de school en er is altijd een leraar aanwezig. Deze activiteit is erg populair bij onze studenten en personeel omdat het de unieke gelegenheid is om vrienden te maken en je Spaans te oefenen! Deelname aan deze activiteit is gratis!

Weekendactiviteiten

Elk weekend organiseren wij tripjes naar verschillende lokale bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld: het klooster van Montserrat, het Dali museum in Figueres of naar plaatsen zoals Tarragona, Girona en Sitges. De prijs van deze activiteit hangt af van de bestemming. Het vervoer en de toegangsbewijzen zijn altijd inclusief de totaalprijs.


Workshop Paella bereiden op het dakterras van het schoolgebouw

Wij organiseren regelmatig een paella met sangria activiteit op onze dakterrassen. Een van onze leraren, Pedro, maakt zijn speciale huisgemaakte paella en geeft de studenten uitleg over de bereiding. Daarnaast geeft hij ook uitleg over het maken van een echte Spaanse sangria. Na de uitleg kunnen de studenten natuurlijk genieten van hun zelfgemaakte producten. Ook deze activiteit is perfect om je Spaans te oefenen omdat Pedro al zijn uitleg in het Spaans geeft. Tevens leer je tijdens deze workshop iets van de Spaanse cultuur en de Spaanse cuisine. De prijs voor deze activiteit is : € 15,-


De hierboven vermelde activiteiten zijn slechts een greep uit ons aanbod! Voor meer informatie, bezoek onze Facebookpagina en neem een kijkje in onze fotogalerij.


Camino Barcelona sites:
  Cultural activities program at Camino Barcelona.
  Nuestro programa de actividades culturales
  Il nostro programma di attivita culturali
  Unsere kulturellen Aktivitaten
  Vårt kulturella aktivitetsprogram
  Programme culturel à l’école Camino Barcelona.
  Programa de actividades culturais.

Students in the Intensive Spanish Class Students Cultural activity - visiting Parque Guell with Spanish tutor Intensieve les met Anna Our students enjoying wine tasting activity with Pedro on school's roof terraces Our students on their weekend Trip to Cadaques our students visiting Bunker Carmel with Pedro Cooking Paella Class on the sun terraces Our students learning Spanish and enjoying their bicicle trip! Weekend Trip to Sitges Our students dancing Salsa on our school Roof-Terraces Students and the Spanish Teacher Fabian visiting champagneria Our students on their Golodrinas boat trip in Barcelona! Guided evening walk in Barcelona - every Sunday with Spanish Teacher

 Algemene Voorwaarden : Cookies : Privacybeleid : Contact : Sitemap
© 2021 Camino Barcelona 
Spaans leren in Barcelona : Accommodatie in Barcelona : Cursus Spaans in Barcelona