DELE-examenvoorbereidingscursus in Barcelona, Spanje

DELE Examenvoorbereidingscursus

De meest prestigieuze en internationaal meest erkende examens Spaans als vreemde taal zijn de DELE-examens - Diploma de Español como Lengua Extranjera. Op onze school kun je je voorbereiden op het DELE-examen met onze docenten - DELE-examinatoren, en je examens hier op school halen.
Deze examens lopen op 6 niveaus - A1, A2, B1, B2, C1 en C2. Met een slagingspercentage van 95% geeft onze DELE-examenvoorbereidingscursus u de best mogelijke voorbereiding op deze examens! Wij zullen u adviseren over het juiste examen voor uw niveau Spaans.
neem contact met ons op als je vragen hebt over welk examen geschikt is voor uw niveau Spaans.
Om het examen in Barcelona af te leggen, moet je je hiervoor inschrijven via de pagina van onze school op de FEDELE-website: www.fedele.org/escuelas/camino-barcelona/.

Test Je Niveau Bekijk Prijs

Intensieve Spaanse Cursus

Super-Intensieve Spaanse Cursus

Intensieve & Conversatie Cursus

Super-Intensieve & Conversatie

Super-Intensieve & Prive Cursus

Prive lessen

Avond Cursus
DELE certificates

DELE Examenvoorbereidingscursus Prijzen voor 2024 - 2025


2
WEEKEN
3
WEEKEN
4
WEEKEN
€320
€256
€480
€384
€640
€512

Het inschrijvingsgeld is eenmalig 60 euro. Cursus prijzen zijn inclusief de Spaanse lessen, plaatsing niveau test, aanwezigheid en certificaten, de meeste activiteiten, 7 dagen per week Spaans activiteitenprogramma en Spaanse middagclub gebruik van schoolfaciliteiten voor begeleide zelfstudie (bibliotheek, video's, computers, klaslokalen, Tv's en audio-hulpmiddelen, enz.)

.

Bekijk beschikbaarheid
Boek nu!

Totale prijzen voor alle duur en start datums:

Als je geïnteresseerd bent in een cursus Spaans van een andere duur of als je wilt weten wat de totale prijs van je cursus en accommodatie is, gebruik dan de onderstaande rekenmachine. Maak je geen zorgen over het niveau Spaans dat je in de tool kiest. Deze vraag is alleen maar om ons een idee te geven van je Spaanse niveau. Je exacte niveau zal hoe dan ook worden beoordeeld door onze schriftelijke en mondelinge niveau test voordat je in een geschikte groep wordt geplaatst.

Bekijk onze Spaanse mini video lessen en student beoordelingen